18 Kasım 2012 Pazar

Kasım Ayı Günlük Burç Yorumları




KOÇ: Gökyüzü, Kasım ayının ilk haftasından itibaren yaşama karşı isteklerinizin bir hayli yükseleceğine, dünya görüşünüzün önemli yönde gelişerek, sizi daha kararlı ve daha güçlü bir hale getireceğine işaret etmekte. Bu dönem sizlere yaşamınızın birçok noktasında önemli değişimler yaşatabilir. 7 Kasım’da başlayacak iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketi ‘’R’’, 27 Kasım’a kadar iletişimle ilgili konularda sizleri bir hayli zorlayacak. Resmi dairelerle ilgili konular, sözleşmeler ve kontratlarda gecikmeler yaşanabilir. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması, ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi, adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Bu ay boyunca iş ve eğitim hayatınızla ilgili önemli
gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konuları iyi değerlendirmeli, başkalarının etkisi altında kalmadan, sezgilerinize güvenerek kararlar vermelisiniz. 28 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise aşk hayatınızda problemler yaşanmasına sebep olabilir. İlişkinizdeki sorunları kaldıracak gücü bulamayabilir, aşırı duygusal davranarak sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Bu süreçte beklemede kalmak ve keskin kararlar almamak yapacağınız en doğru davranış olacaktır. Ailevi olaylar sizi bir hayli yorabilir. Maddi manevi fedakarlık ettiğiniz insanlardan hiç hak etmediğiniz davranışlar görerek üzülebilirsiniz. Bu dönemde kendinize zaman ayırın; meditasyon, ibadet gibi konulara yönelerek ruhsal enerjinizi yükseltin ve dışarıdan gelecek etkilere karşı kendinizi güçlendirin.
BOĞA: Ayın ilk haftası duygusal konularda önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade ederken sözcükleri seçerek kullanmalısınız. 13 Kasım’da ilişkiler ve ortaklıkları temsil eden 7. evinizde karşıt burcunuz olan Akrep’te gerçekleşecek Güneş tutulması özel hayatınızı bir hayli etkileyebilir ve ilişkinizi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Bu dönemde sakinliğinizi korumaya çalışmalı, sessiz kalmanın haklılığını yaşayacağınızın bilinci ile hareket etmelisiniz. Ortaklıkları olan Boğa’lar da karşı tarafın hatalarından kaynaklanan zararlarla karşılaşabilirler. Son derece dikkatli ve kontrollü olunması gereken bir zaman dilimi. 7 Kasım’da iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketine başlaması ile birlikte geçmişten kaynaklanan vergi, S.S.K gibi ödemeler gün yüzüne çıkabilir ve ortağınız sorumluluktan kaçarak her şeyi sizin üzerinize yüklemeye kalkabilir. Kesinlikle başınıza geleni kabullenir tarzda hareket etmemeli, haklarınızı korumalı, sorumluluğu tek başınıza yüklenmeden hareket etmelisiniz. 28 Kasım’a kadar iş ve özel yaşamınız sizleri bir hayli yorabilir, dengeli ve sakin tavrınızı korumayı başarırsanız bugünleri en az zararla atlatacak, 28 Kasım’dan sonra ise tam anlamı ile rahata kavuşarak isteklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Maddi konularda ve kariyerinizde önemli insanlardan gelecek destekle, var olan şartlarınızı hızlıca iyileştirerek enerjisi yüksek bir ayı karşılayacaksınız.
İKİZLER: Gökyüzünün bu ay sizler için şifresi: ‘’İş birlikleri.’’ Özellikle iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınız ve birlikte iş yaptığınız insanlarla olumlu ya da olumsuz iletişime önem vermeli, duyduklarınız karşısında keskin çıkışlar yapmadan dinlemeyi bilmelisiniz. 7 Kasım’da yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketine başlayacak olması iş hayatınızda verilen sözlerin ve beklediğiniz ödemelerin gecikmesine, finansal anlamda zorlanmanıza sebep olabilir. Bu durum, paniğe kapılıp yeni arayışlar içine yönelerek anlık kararlar almanıza sebep olabilir, aman dikkat! Sizden yaşça büyük insanların uyarılarına ve tecrübelerine güvenmeli, iş birliklerine ön yargılı olmadan hareket etmelisiniz. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması sizi aşırı gergin ve endişeli bir ruh haline büründürebilir. Özel yaşamında ilişkisi devam eden İkizler, eş ya da sevgilinizin daha önce fark etmediğiniz alışkanlıklarından, tavır ve davranışlarından rahatsızlık duyarak ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz, kısacası eş ya da sevgilinizle önemli bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin içinde olan İkizler burçları, birlikte olduğunuz insandan şaşırtıcı itiraflar duyabilir ve ilişkinizi daha fazla ilerlemeden sonlandırabilirsiniz. Yine bu dönemde cildinizle ilgili rahatsızlıkları göz ardı etmemeli ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. 28 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması, iş ve özel yaşamınızda sizin özel bir müdahaleniz olmaksızın dengelerin yerine oturmasını sağlayacak. Bekar İkizler, bu dönemde hayatınıza yeni biri girebilir, iş ve özel yaşamınızda birlikte paylaşımlarda bulunarak keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Korkularınızı kontrol altına alın, kararlı davranın ve yaşamınızın her alanında mutluluğun ve başarının tadını çıkarın.
YENGEÇ: Gökyüzü bu ay oldukça hareketli. 7 Kasım’da iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketine başlaması, 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve 28 Kasım’da İkizler burcundaki Ay tutulmasından oldukça etkileneceksiniz. Ayın ilk haftası yakın çevreniz ve aile ilişkileriniz önem kazanacak. Uzun süredir devam eden arkadaş ilişkileriniz ve kan bağı bulunan 1. dereceden yakınlarınızla aranızı açmak isteyen, sizi yanlış yönlendirerek kırıcı davranışlar içinde olmanıza sebep olabilecek kurnaz insanların oyununa gelmemelisiniz. 17 Kasım’a kadar işinizde gecikmeler ve elektronik eşyalarınızla ilgili problemler söz konusu olabilir. Bilgisayarınızın yedeğini almanız yararınıza olacaktır. İletişimle ilgili hemen her konuda hassas davranmalısınız. Yaşanacak yanlış anlaşılma ve gecikmeler ciddi sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. 17 Kasım sonrası etkiler biraz hafifliyor olsa da sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeli ve disiplinli çalışarak ön plana çıkmaya gayret etmelisiniz. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda göstereceğiniz kararsızlık birlikte olduğunuz insanı yorabilir ve buna bağlı şiddetli tartışmaları tetikleyebilir. Kontrollü olun ve tartışma çıkaracak davranışlardan kaçının. 28 Kasım’daki Ay tutulmasının etkisi ile iş hayatınızda başkalarından kaynaklanan (işverenler, müdürler vb.) zorunlu değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bu durumu kabullenmeli ve farklı arayışlar içine girmeden var olan şartları koruyarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da önceden planladığınız yolculuk, seyahat gibi konularda yaşanacak gecikme ve iptaller olmalı.
ASLAN: 13 Kasım’a kadar gökyüzü kariyer hayatınızda güçlü etkilerle sürpriz gelişmelere işaret etmekte. Büyük düşünün, kendinize güvenin ve cesur adımlar atmak için başkalarından destek beklemeden iç sesinize güvenerek hareket edin. 13 Kasım’da gerçekleşecek Akrep burcundaki Güneş tutulması, ailevi meselelerde fikir ayrılıkları ve üzücü olaylara neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebilmek sizin elinizde, uzlaşmacı davranın ve olabildiğince adil olmaya özen gösterin. Aksi halde bitmez dediğiniz ilişkilerinizde yol ayrılıkları yaşayabilirsiniz. 7 Kasım’da başlayan iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketi ile ev ve iş yerinizle ilgili sorunlar, otomobiliniz de dahil olmak üzere elektronik eşyalarınızla ilgili ciddi arızalar yaşayabilirsiniz. 28 Kasım’da İkizler burcunda yaşanacak Ay tutulması ile birlikte finansal anlamda rahatlamalar yaşayacaksınız. Sizi yoran her konuda istediğiniz şartların sizin müdahaleniz olmaksızın karşınıza çıkması ile seçimlerinizi iyi yapmalı ve tereddütte kalarak hareket etmemelisiniz. Bilmelisiniz ki bu dönemde yapacağınız seçimler, yaşamınız üzerinde uzun süre etkili olacak.
BAŞAK: Ayın ilk 4 günü maddi anlamda birtakım zorluklarla karşılaşabilir, ödemelerinizi zamanında gerçekleştiremeyebilirsiniz. Paniğe kapılmayın, bu tamamen geçici bir durum. İlerleyen günlerle birlikte rahatlayacak ve daha iyi şartlara kavuşacaksınız. Yeter ki mücadele edin ve umutsuzluğa teslim olmayın. 13 Kasım’da gerçekleşecek Güneş tutulması, yaşama olan bağınızı kuvvetlendirirken, sizi kısıtlayan düşünce ve davranışlarınızda özgürleşeceksiniz. Sağlık problemleri olan Başak’lar, bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu, merkezi sinir sisteminize bağlı sağlık problemleri olmalı. Dikkatli olup sağlığınıza gereken önemi gösterirseniz, ruhsal ve bedensel olarak güçlenerek hastalıkları da ardınızda bırakacaksınız. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi uzun süredir devam eden özel yaşamınızla ilgili pek çok sorunu halledebilmeniz için fırsatlar çıkaracak önünüze. Olgunlukla davranmanız sizi fazlasıyla mutlu edecek. Bekar ve ilişkisi olmayan Başak’lar, 28 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile birlikte çalışma arkadaşınız olan birisiyle duygusal bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.
TERAZİ: Gökyüzünün bu ay sizlere şifresi: ‘’Mantıklı davranın!’’ İş ve özel yaşamınızda duygularınızdan ziyade mantıklı davranmayı başardığınızda olumlu sonuçlarla mutlu olacak ve isteklerinizi gerçekleştirebilecek imkanlarla karşılaşabileceksiniz. 13 Kasım’da gerçekleşecek Akrep burcundaki Güneş tutulmasından önce alım satım, kredi başvurusu gibi konulardan uzak durmalısınız. Her türlü resmi, hukuksal işinizde gecikmeler ve beklenmedik problemler yaşanabilir. Bu süreçten sonra artan kazancınızı değerlendirmek için yine acele etmemeli, yatırımlar için bir sonraki ayı beklemelisiniz. Yine bu dönemde işe yeni başladıysanız çalışma arkadaşlarınızı tam anlamı ile tanımadan fazla samimiyetten kaçınmalı, onlarla aranızdaki mesafeyi koruyarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise 28 Kasım’a kadar olan süreçte eşinizle daha yakından ilgilenmeli, romantik ortamlar hazırlayarak evliliğinizi renklendirmelisiniz. İlk adımın daima ondan gelmesini beklemek yerine bu kez o adımı siz atın. Göreceksiniz, ilişkiniz şu anda olduğundan çok daha iyi bir hale gelecek. İlişkisi olan Terazi’ler; söz, nişan gibi merasimleri ayın son günlerine doğru yapmanız sizler için daha iyi olacaktır. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması, ev kazalarına karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Küçük bir dikkatsizlik başınızı ağrıtabilir. Araç kullanırken dikkatli olmalısınız. Evinizde tamirat veya tadilat söz konusu ise bu işleri kendiniz yapmak yerine, işi bilen birine yaptırmalısınız.
AKREP: 13 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulmasına kadar iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar vermeden önce gerçekten ne istediğinizi ve nerede olmayı arzuladığınızı iyi belirlemeli, kararlarınızı bu doğrultuda vermelisiniz. Geçmişte yaşadığınız ilişkiler, borç ve alacaklar bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir, kendinizi tam anlamı ile baskı altında hissederek yanlış kararlar alabilirsiniz, bu da tutulma enerjisi içinizde biriken enerjiyi agresif bir şekilde dışarıya yansıtmanıza sebep olabilir. Öfke kontrolünüzü dengelemekte zorlanabilir, sudan sebeplerle hemen herkesle tartışma içine girebilirsiniz. Dikkatli olun, bu dönemde kendinizi ve duygularınızı net bir şekilde ifade edemeyebilir, sizi gerçekten seven ve size değer veren insanları incitebilirsiniz. İş hayatınızda beklentileriniz istediğiniz hız ve doğrultuda ilerlemeyebilir, ödemelerinizle ilgili gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun ve fevri davranışlarla hakkınızı almaya çalışmayın. Bu dönemde yeni bir iş girişim için beklemede kalmalı, var olan şartlarınızı korumaya çalışarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Akrep’ler, eşinizle iletişime önem verin, karşılıklı olarak sakinliğinizi koruyarak birbirinizi anlamaya çalışın. Mantığınızla değil, sezgi ve duygularınızla hareket edin. Aşıksanız, seviyor ve birlikte olduğunuz insana saygı duyuyorsanız, ilişkinizi sürdürmek için mücadele edin. Eğer bu duyguları taşımıyorsanız karar sizin, seçiminizi yapın ve ilerleyin. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması ile yaşamınızın her alanında sizin dışınızda yaşanan gelişmelerle karşılaşabilir, müdahale edemeden bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.
YAY: Gökyüzünün sizler için şifresi: ‘’Sezgilerinize güvenin.’’ İş ve özel yaşamınızda ayın ilk 10 günü sezgilerinize güvenerek hareket ederseniz olası birçok aksiliğin önüne geçebilir, doğru seçim ve tercihlerde bulunmanın getirdiği başarı ve mutluluğu deneyimleyebilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda daha önce teklif edildiği halde bir türlü hayata geçmemiş projeler yeniden gündeme gelebilir, ne çok ısrarcı olup acele edin ne de çekimser olup geri planda kalın. Size sunulanı sezgileriniz doğrultusunda değerlendirin. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması sizleri öfkeli ve bir o kadar duygusal bir ruh hali içine sokabilir. Bugünlerde aile bireyleri ile tartışmaktan onların kişisel olarak yaşadıkları sorunlara karşı takındıkları tavırdan duyduğunuz üzüntüyü kırıcı sözlerle ifade etmekten kaçının. Bu sürede ruhsal olarak kendinizi arındırmaya, farkındalığınızı artırmaya yönelik konularla ilgilenmeye çalışın. İbadet edin, meditasyon yapın, sevdiğiniz bir hobinizle yakından ilgilenin ve rahatlayın. İletişimin efendisi Merkür’ün geri harekette olması yeni bir düzen kurmak, taşınmak anlaşma yapmak üzere olan Yay’ların birçok gecikme ve aksilikle karşılaşmasına sebep olabilir. Bu tarz işlerinizi ayın son günlerine doğru yapma şansınız varsa bunu deneyin. 28 Kasım’da karşıt burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması, sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmenize neden olabilir. Aşırı stres ve yorgunluktan zayıf düşen bünyenizi güçlendirmeli, özellikle bugünlerde yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Evli Yay’lar, eşinizin finansal sorunlarının sorumlusu olarak sizi suçlaması ve yaşadıklarında pay sahibi olduğunuzu iddia etmesi evliliğinizle ilgili geri dönüşü zor kararlar almanıza sebep olabilir. Hak etmediğiniz davranışlar söz konusu olsa da sağduyulu davranmalı, anlık öfkelerle kararlar almamalısınız.
OĞLAK: Ay’ın ilk 10 günü; ev, iş yeri, otomobil, elektroniğin olduğu tüm özel eşyalarınızla ilgili teknik problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Bu süreçte yeni bir elektronik eşya almamaya da özen göstermelisiniz, aldığınız andan itibaren sorunlar çıkabilir. İş hayatınızda olabildiğince sosyal olmalı, yapıcı eleştirileri ve yeni fikirleri kabullenerek hareket etmelisiniz. Bu sayede yerinizde saydığınızı düşündüğünüz, kariyerinizi yükseltebilecek pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Değişim enerjisini reddetmeden kabullenmek sizi kazançlı çıkaracaktır. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile birlikte kendi iç dünyanıza yönelerek adil bir şekilde değerlendirme ve tespitlerde bulunacak, ruhunuzu iyileştirmeyi, takıntı, kuruntu ve şüphelerinizden kurtulmayı başaracaksınız. Sizin gibi alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlı biri için yaşanacak kişisel bir devrimdir bu durum. Geçmişle hesaplaşmanızı bitirmenin huzuru, yaşama daha farklı ve özel anlamlar yüklemenizi sağlayacaktır. Bu dönemde finansal konularda temkinli olmalı, alacak verecek dengesini sağlamaya her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar, kendi içinizde yaşadığınız yüzleşme ve arınmanın yansıması, eşinize olumlu yönde yansıyacak, belki de bitmek üzere olan evliliğinizin aşkla, anlayışla ve sevgiyle yeniden yapılanmasına vesile olacaktır. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması, sağlığınızla ilgili uzun zamandır ihmal ettiğiniz konuları ortaya çıkartabilir. Kendi kendinize iyileşmeyi beklemeyin, ihmalkar davranmayın ve sağlığınızı olumsuz yönde etkileyecek inatçı davranışlarda bulunmayın.
KOVA: Ay’ın ilk 10 günü iş ve özel yaşamınızda kendinizi en güzel ve ikna edici sözlerle ifade edip isteklerinizi kolaylıkla gerçekleştirirken, saygınlığınızı da artırabilirsiniz. Önemli görüşme ve girişimlerinizi bugünlerde yapmaya özen gösterin ve işinizle ilgili girişimlerinizi olabildiğince çok insanla paylaşarak fikir alışverişinde bulunun. Kariyer hayatınızda uzun zaman sonra hak ettiğiniz yere gelmenin getirdiği maddi manevi avantajları deneyimleyebilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile birlikte ufak tefek problemler söz konusu olsa da güzel gelişmeler ay boyunca etkili olmaya devam edecektir. Bu dönemde ne olursa olsun pozitif düşünmeli ve yaptığınız işe, yaşadığınız ilişkiye inanarak ve sahip çıkarak hareket etmelisiniz. İletişimin efendisi Merkür’ün geri harekette oluşu kişisel eşyalarınızla ilgili kayıp, hırsızlık ve arızalara sebep olabilir, dikkatli davranın, bilgisayar ve telefonunuzun yedeğini alın. Ayın 17’sinden itibaren özel yaşamınızda uzun süredir arkadaşınız olan biri ile ilişkinizi kesebilir, evlilik hayatınızı gizli bir durumun ortaya çıkması ile bitirme kararı alabilirsiniz. Üzülmeyin! “Üzülmemek elde mi?” dediğinizi duyar gibiyim. Bu süreç sizler için sancılı olsa da ilerleyen günlerde yaşayacağınız yeni başlangıçlar ve gelişmelerle yaşadıklarınıza şükredebilirsiniz. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması, ruhsal ve duygusal anlamda sizleri güçlendirirken, sağlıklı kararlar almanıza ve kendinize olan güveninizin yerine gelmesine katkıda bulunacak.
BALIK: Maddi ve manevi olarak güçlendirecek bir ay karşılıyor sizleri. Uzun zaman sonra kendinize olan güvenizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar, yüreğinizde derin izler bırakan yük ve sorumluluklarınızdan özgürleşeceğiniz keyifli günler artık kapıda. Ayın ilk 10 günü iletişime önem vermeli, tüm gücünüzü ve konsantrasyonunuzu iş ve eğitim hayatınıza kanalize etmelisiniz. Finansal anlamda rahatlamalar yaşayabilir, iş arıyorsanız dost ve arkadaşlarınız aracılığı ile hayalini kurduğunuz işi yapma imkanını elde edebilirsiniz. Gayretlerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Bugüne kadar deneyimlediğiniz acı tatlı olayların ruhunuza kattığı bilgeliğin farkına varacak ve yaşamınızın her safhasında bu enginlikten faydalanarak başarılı olabileceksiniz. Artık uzun vadeli planlar yapmalı ve bu planlarınızı uygulamaya koymak için bir an evvel harekete geçmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise gizlilik. Plan ve projelerinizi çok güvendiğiniz insanlar dışında kimse ile paylaşmamalısınız. Ayın 10’undan itibaren elektronik eşyalar almamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise verdiğiniz değerin ve sevginin karşılığını aynı şekilde alıyor olmanın huzuru, daha mutlu ve pozitif bir kişiliğe bürünmenizi sağlayacak. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması ise bekar Balık burçlarının arkadaşları aracılığı ile gelecek şansları müjdelemekte.
NOT: Aylık burç yorumlarınızı Güneş, Yükselen ve Ay burçlarınızla beraber okuyarak değerlendirmelisiniz.
Gökler rehberiniz, yolunuz ışık olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder